Menu

ХЛІБНІ ТРАДИЦІЇ УКРАЇНИ

Для українців хліб – не просто їжа, це оберіг, символ святості, родючості, добробуту, символ життя. Недарма слова «жито» та «жити» мають в українській мові однаковий корінь.

Жодну важливу подію в Україні не можливо уявити без хліба. Родини та хрестини, сватання, весілля, новосілля – все починається зі смачного короваю. На ньому присягають, ним скріплюють договори, ним зустрічають і ним благославляють.

Українці відомі всьому світові своєю хлібосольністю. Цю найхарактернішу рису українського менталітету яскраво ілюструє традиція зустрічати дорогих гостей хлібом та сіллю на вишитому рушнику.

НАТУРАЛЬНІ ПРОДУКТИ

Лише натуральне! – Це наше правило. Хліб ми випікаємо з якісного пшеничного й житнього борошна різних видів помолу, вівсяних пластівців, пшеничної крупи, натуральних прянощів, горіхів, насіння. Жодних штучних добавок, поліпшувачів та консервантів.

Традиційно хліб вимішують та виробляють вручну. Важливим етапом для нас є контроль якості. Кожен етап виробництва чітко відпрацьований і, як наслідок, наша продукція завжди має однаковий смак, форму та склад інгредієнтів.

ХЛІБ ЛЮБИТЬ ТИШУ І ЛЮБОВ

Наші пекарі – не просто досвідчені професіонали своєї справи, це люди з чистою душею і добрим серцем. Ви можете відчути це в кожному шматочку нашого хліба.

Чекаємо на свіжий хліб кожного дня!

MENU from 16 to 27 March

DEAR VISITORS!

Lunch offers do not apply to groups.
You can get information about lunches for groups by phone:
044 235 09 52

Enter your keyword